Ljubavni horoskop od 15. do 28. februara 2019. godine - evo koga očekuje ispunjenje romantičnih želja...

Tokom februara neki znakovi zodijaka osećaće se loše, ali neće svi osetiti takve negativne uticaje. Tokom februara neki znakovi zodijaka osećaće se loše, ali neće svi osetiti takve negativne uticaje. Pet znakova će svakako biti na vrhu sveta.

Nema svaki horoskopski znak isti odnos prema praznicima. Neki ih obožavaju, a neki bi radije da ih nekako preskoče ili prespavaju. Evo i nekoliko saveta kako treba da provedete praznične dane.

Novogodišnja euforija uveliko traje. Žene su okupirane brigama o tome šta će da obuku u najluđojnoći, dok se muški svet uopšte ne stresira zbog svega navedenog. U marketima su primetne ogromne gužve kao i svake godine pred proslavu nove godine. Tranzitni Merkur je u Strelcu pa ne treba da nas čudi što su lanci velikih trgovačkih centara ispunjeni kupcima i što vlada ogromna potražnja za namirnicama.

Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

Velike su šanse da postoje stvari vezane za vaš horoskopski znak koje vam se sviđaju, koje možda čak i volite. Svi imamo neke sjajne karakteristike i neke vrlo loše koje se pojavljuju kada smo u vezi sa drugim znakom zodijaka.