Ko veruje sreću nalazi! Ako možeš verovati, sve je moguće onom koji veruje! Čuda se događaju samo onima koji u njih veruju! Utorak popodne je idealno vreme za prizivanje čuda u život. Odlična je prilika da se iskreno ponizimo i pokajemo pred Gospodom koji će posle da nas uzvisi i blagoslovi svaki naš sledeći korak po stazi života. Povucite se u tišinu, čitajte molitvenik, budite na kratko sami, isplačite se, zavapite za spasenjem jer je pred nama popodne/veče kada anđeli čuvari brzo dolaze u pomoć svakoj duši koja je iskrena i koja traži pomoć više sile.

 

Mesec putuje znakom vodene, fiksne i tajnovite Škorpije. Mesec je simbol duše, emocija, psihe, majke, jastuka, vode. Neptun je simbolika duhovnosti, tihovanja, Hrišćanstva, molitve, svetinja. Pozivam sve vas moje verne pratioce da danas u 16:24 časova po srednjeevropskom vremenu iskoristite isceljujući i magično pozitivni protočni vodeni trigon Meseca i Neptuna. 

Svi vi koji muku mučite sa bilo kojim oblikom nezdravosti u organizmu treba da se večeras molite – svako na svoj način, toplo, iskreno, skrušenog srca i sa velikom nadom u pomoć Boga koji rukovodi ljudskim životima i koji može da olakša vaše muke samo ako istinski budete zatražili pomoć. Pokucaj – otvoriće ti se! Traži – dobićeš! Raširite ruke i kleknite na kolena ove divne večeri kada sve miriše na ljubav i kada smirenje caruje svuda oko nas.

 

 

 

S obzirom da je Mesec simbol vode, a Neptun crkve, manastira , onda treba da pijete svetu vodicu posebno onu koja je donesena iz čudotvornih manastira. Umijte se tom vodom. Namažite se svetim uljem. Popijte tri kapljice svetog ulja i dozvolite telu da se regeneriše i duši da se smiri. Neki od vas danas će daosete neopisivu sreću, biće dobro raspoloženi, smejaće se i prenositi dobre vibracije na sve ljude oko sebe. Moguće je da dobijete i neku lepu vest od nekoga ko je daleko ili ako iščekuje rezultate lekara. Vreme je za ČUDA! Pozovite svog Anđela čuvara u pomoć jer noć pred nama je toliko jaka i otvorena za prijem kanalisanih poruka od nebeske vojske Gospodnje.

 

 

 

Pratite znakove kraj  puta, opraštajte svima sve, popravite se i ostavite loše navike. Imajtena umu da Anđeli ne sleću na rame onima koji puše cigarete jer je to đavolji kad. Anđelima smeta satanski smrad – duvan i napuštaju lica i objekte u kojima se puši. Oni dolaze kod svih onih koji se kade tamjanom i čije porodično gnezdo odiše mirisom svetinje i tamjana koji privlači blagoslov i bestelesne sile nebeske.

 

 

 

Trigon Meseca i Neptuna posebno će da prija Ribama, Škorpijama, Rakovima, Jarčevima kao i onima koji u svom natalnom horoskopu imaju naglašen ovaj vodeni trigon. Iskoristite ga za rad na sebi, otpuštanje svih negativnosti i čitanje Psaltira. Bog vas blagoslovio!

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner