Dobrodošli u „Astro alarm“ u kojem vas ovog ponedeljka upozoravam na iritabilan aspekt koji će Mesec iz zemljanog i kardinalnog znaka Jarca da gradi sa Uranom u vatrenom i kardinalnom Ovnu. Reč je o kvadratu koji će proizvede stres, bes, paniku, nervozu, nemir, nestrpljenje, blokadu, sukob sa ženskom osobom kao i emotivni disbalans.

Mesec inače vlada četvrtim poljem prirodnog horoskopa i znakom Raka koji se odnosi na porodicu, korene, roditelje – majku, porodično gnezdo i i utiče na psihu, dušu i emocije. Kada Mesec putuje znakom Jarca onda smo skloni melanholiji, izolaciji, kopanju po prošlosti, tragati za precima, poreklom i smislom života.

 

Uran je već dugo u znaku Ovna odnosno u prvom polju prirodnog horoskopa. Odnosi se na bunt, revoluciju, šokantne vesti, udare groma, nepredvidivost, struju, avione, aerodrome, vozove, železnice, nuklearna postrojenja, erupciju vulkana, zemljotrese.

 

 

 

Kada imamo na snazi kvadrat Meseca i Urana treba da se pazimo struje, da izbegavamo letove avionom zbog mogućih turbulencija i neprijatnosti kako unutar samih aviona tako i na terminalima za čekiranje gde su mogući stres, bes, teskoba, neprijatnost i nestrpljenje.

Klonite se danas metroa, suterena, podzemnih prolaza, mesta gde je velika masa ljudi, nemojte putovati vozom i izbegavajte zadržavanje na železničkim terminalima. Prilikom kupanja i tuširanja obavezno isključite bojler. Danas nemojte čačkati ništa oko struje niti kućanskih aparata.

 

 

 

Na globalu su moguće vremenske nepogode, potresi, erupcije vulkana, problemi sa udarima groma, frka sa električnom energijom – dalekovodima, nuklearnim reaktorima, a biće i problema sa iskakanjem vozova iz šina, incidenti u vezi tramvaja ili trolejbusa pa ih danas zaobilazite. Biće problema u rudnicima kao i sa odronima preko planinskih prevoja, a moguće su i lavine i stradanje planinara – turista.

 

 

 

Područja koja će posebno da osete ovaj aspekt su: Balkan, Bliski Istok, germanske zemlje sa naglaskom na Nemačku, zatim Azija sa naglaskom na Japan, Filipine, Indoneziju i Iran. Raznih neprijatnosti biće u Americi, Holandiji, Islandu, Novom Zelandu i Engleskoj.

Seizmički biće aktivno područje Grčke, Makedonije, Albanije, Bosne i Srbije. Egzaktan – najjači aspekt osetićemo u 16:37 časova, ali će da se oseća tokom celog dana.

Velimir Remić, prognostičar Mundane astrologije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner