Velike su šanse da postoje stvari vezane za vaš horoskopski znak koje vam se sviđaju, koje možda čak i volite. Svi imamo neke sjajne karakteristike i neke vrlo loše koje se pojavljuju kada smo u vezi sa drugim znakom zodijaka.

Volim biti Vodolija, ali ponekad je teško nositi se s tim. Svakako, moram kriviti samo sebe za ono što jesam, ali moj horoskopski znak još uvek ima neke veze s tim. Za početak, Vodolija je vazdušni znak, kao što su Blizanci i Vaga.

I kao takav, on ima tendenciju biti duboki mislilac koji voli ući u srž problema kako bi ga shvatio. Takođe je sposoban za rešavanje apstraktnih problema kao profesionalac, jer ima tendenciju videti svet u drugačijem svetlu; on definitivno ne razmišlja kao ostali znakovi.

A kako se razlikuje od svih ostalih znakova, njegova individualnost i jedinstvenost je ono što ga često čini “čudnim” i neobičnim u očima drugih ljudi. Drugim rečima, ako niste vazdušni znak, verovatno nikada nećete stvarno znati što se događa unutar glave jedne Vodolije.

Poput samog vazduha, Vodoliju je teško definisati. Čak i kad mislite da ste je shvatili, učini ili kaže nešto što dokazuje da je uopšte ne poznajete. Ali iako je teško shvatiti Vodoliju, ne možete poreći da je njen glavni cilj u životu napraviti promenu i doneti nešto dobro na svet, piše Your tango. I iako vas njeno toplo-hladno ponašanje može potpuno izludeti, ima nešto u tome da je imate u životu – ona čini da sve izgleda malo bolje.

Vodolijom vlada planeta Uran. Pod njegovom vladavinom, Vodolija dobija svoju želju za pobunom i potrebu za istraživanjem novih stvari u životu. Položaj ove planeta takođe olakšava razumevanje zašto je Vodoliji važno da bude nezavisna osoba otvorenog uma; Uran je, naravno, planeta originalnosti i slobode.

A što se tiče modela (popularna reč za kategoriju), Vodolija je fiksni znak, zajedno sa Bikom, Lavom i Škorpijom. To znači da su više introspektivni, a ne toliko društveni, te su tvrdoglaviji i ukorenjeniji u svojim uverenjima od drugih znakova zodijaka.

Ne znam za vas, ali učenje o karakteristikama ovog znaka stvarno mi je pomoglo da naučim više o vodolijama.  Ali kada saznate ove karakterne osobine Vodolije, tek ste zagrebali površinu; još uvek ima toliko toga da se nauči o njima.

Dakle, nastavite čitati kako bi otkrili najbolje i najgore osobine Vodolije i njen savršen ljubavni par prema astrologiji.

 

 

1. Uvek vidi najbolje u drugima

Jedna od najboljih osobina Vodolije je da je uvek spremna videti najbolje u vama. Ona je vrsta osobe koja vas neće ocenjivati na račun glasina, ona zaista veruje da imate odgovarajuće odgovore unutar vas – čak i ako to znači da mora duboko kopati kako bi ih pronašla. Vodolija takođe veruje u druge šanse, sve dok mu pokazujete da je zaslužujete. Ipak, može namirisati laž na kilometar, tako da nikada nemojte iskoristiti njenu dobrotu. Ako to učinite, potrudiće se da požalite.

2. Ona je misterija

Možete se svašta pitati nakon susreta s Vodolijom, ali garantujem da nećete dobiti puno odgovora. Njena rezervisanost otežava otkriti želi li da se družite ili želi da je pustite na miru jer istovremeno izgleda srećno što vas vidi i ravnodušno prema vama. A što se tiče ostalih situacija u životu, nemoguće je znati što misli o zapravo ičemu. Zbunjujuće, zar ne?

3. Ne boji se zauzeti za sebe

Vodolija je puno stvari, ali jedna stvar definitivno nije. Nikada nije otirač na kojem svako može obrisati noge. Bilo da se bori za cilj u koji veruje ili se brani argumentom, Vodolija je snažna i ne boji se zauzeti za sebe. Naravno, ponekad postaje nervozna tokom sukoba, baš kao i mnogi od nas, ali sva njena nervoza nestaje kada neka tema postane strastvena. Dajte joj razlog da se bori, a ona će vam pokazati da se nikada ne da poraziti.

4. Ona je tip osobe koja ide na sve ili ništa

Zvuči kao dobar kvalitet, ali kada je reč o Vodolijama, to je ekstremno. Iako je istina da Vodolija nikada ne čini ništa na pola, ona takođe ima tendenciju učiniti i reći svakakve stvari kako bi rekla svoju poentu. Takođe, mrzi kada mu joj govori što da radi i voli izbegavati pravila. Poznato je da je sklona pobuni i to je često dovodi u više problema nego što može podneti.

5. Ona ima mozak i zna kako ga koristiti

Vodolija voli učiti i uvek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njenu žeđ za znanjem. Takođe voli podučavati svoje prijatelje, braću i sestre nečemu novom, jer je to njen način povezivanja s ljudima koje voli. Ali, ona nikako nije knjiški moljac. Njena inteligencija kreće se van zadatih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, ona voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom sa kojom ste jako bliski.

6. Nikada je nećete moći u potpunosti vezati

Iako je istina da Vodolija ima mnogo bliskih prijatelja i voli upoznavati nove ljude, ići na sastanke i sve te dobre stvari, nikad je nećete moći sasvim vezati za sebe. Voli biti nezavisna i potrebna joj je sloboda da bi bila srećna, ona je zapravo usamljeni vuk koji će uvek najviše voleti sebe. Nije tajna da je Vodolija vrlo rezervisana i može izgledati da vas zapravo ne želi u svojoj blizini, ali to nema previše veze sa vama, jer zapravo samo voli biti sama. Ponekad to i dalje boli!

7. Ona vidi svet vidi drugačije

Vodolija bi definitivno mogla biti označena kao osoba sa dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli izvan okvira. Ona je kreativna osoba i to se ne očitava samo u njenim delima, nego i u načinu na koji on razmišlja. Nećete susresti Vodoliju koja logično gleda stvari, ali ona će pokušati problem okrenuti naopako kako bi ga rešila. Ona drugačije vidi svet, što je i inspirativno i genijalno. Vodolija želi biti poznata kao osoba koja donosi inovaciju u sve što učini u životu i nadahnjuje druge da čine razliku.

 

 

8. Ima vatreni temperament  – ako je izazivate videćete to

Vodolija ne izgleda kao tip osobe koja će se tek tako uznemiriti. Ne zamaraju je sitne stvari, samo vešto izbegne ljude koji je pokušavaju razbesneti. Naravno, ako nastavite „udarati medveda“ znate šta će se dogoditi, zar ne? Ona će se okomiti na vas – i to neće biti lepo. Kada izazovete Vodoliju, njena tajna, ali vatrena narav će izaći na videlo. A ono što je čini još opasnijim je to što ona želi pohraniti duboko svoju ljutnju, a kada se ona oslobodi, izlazi tolikom silinom da na kraju bude kasno učiniti bilo šta, tada bude kasno i za vas i za nju.

9. Uvek se možete osloniti na nju

Iznad svega, Vodolija je neverovatan prijatelj. Ne samo da će se u sekundi stvoriti kraj vas čim mu kažete da vam je potrebno rame za plakanje, već će biti uz vas i kad je dobro i kad je loše, ako vas voli. Vodolija je sjajan slušalac, zato kad god imate problem ili samo želite razgovarati, ona je uvek tu na raspolaganju. A što se tiče potrebe za nekim smerom u životu, Vodolija je ta koja će vam dati dobre savete.

10. Njena promišljenost može je dovesti u nevolju

Vodolija nije nipošto impulsivna osoba. Ona ima tendenciju biti promišljena u svemu što čini, što je naravno dobro, ali takođe može dovesti do preteranog razmišljanja. A kad Vodolija preterano razmišlja o stvarima, loše se stvari događaju. Čak i kada mora doneti odluku o nečemu što namerava već dugo vremena, ona još uvek mora proceniti prednosti i nedostatke pre nego što počne delovati. Iako je to dobro u nekim situacijama, u nekim drugim dugo čekanje dovodi do propuštanja prilike.

Vaš najbolji ljubavni partner: Vaga

Vaga i Vodolija su vazdušni znakovi, što znači da imaju tendenciju razmišljati na sičan način i imaju slične puteve i ciljeve u životu – i zato je za Vodoliju ovo partner poslat direktno s neba. Oba znaka cene aktivni društveni život – pogotovo ako to uključuje upoznavanje sa nekim novim i zanimljivim. Vaga ceni Vodoliju zbog toga što je kreativna duša, a Vodolija ceni Vagu jer razume šta se događa u njenoj glavi u svakom trenutku.

Vaga i Vodolija su pametni, istraživački nastrojeni znakovi koji znaju da su odnosi vezani za komunikaciju, ljubav, a ponekad je potrebno i staviti se u cipele druge osobe kako bi se mogli zaista povezati s njom. Iako oboje imaju tendenciju donositi odluke temeljene na emocijama i intuiciji, nisu neodgovorni kada se radi o njihovim osećajima. Za neke sa strane, ovaj odnos može se činiti poput ozbiljnog partnerstva, ali samo Vodolija i Vaga znaju koliko je duboka njihova ljubav.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner