Vaša je ličnost kombinacija vašeg mišljenja o stvarima, vaših osećaja uzrokovanih tim određenim razmišljanjem i vaših reakcija. Vaše reakcije mogu otežati rešavanje situacija, zato je važno da stvarno razumete ko ste, kako razmišljate, kako se osećate i je li vaše ponašanje u skladu s vašom ličnošću.

 

Možda vam je vrlo lako shvatiti kakvi su drugi ljudi, ali kada je reč o vama, potreban vam je životni vek. Ovim testom ćete otkriti koje su vaše najveće slabosti u ljubavi i kako one uništavaju vaš ljubavni život.

Sve što morate učiniti je pogledati sliku i obratiti pažnju na prvu stvar koju ste primetili. U nastavku pročitajte što to znači.

 

1. Svezan čovek

Ako je svezan čovek prva stvar koju ste primetili, vaša je ličnost stalno u sukobu. To ne znači nužno da ste doslovno u sukobu sa celim svetom oko sebe, piše Mystical raven.

Na neki način, neprestano vodite rat sa sobom. Dakle, ako želite pronaći pravu ljubav, prvo morate pronaći ljubav u sebi.

Teško je prihvatiti sebe, te prihvatiti svoje snage, slabosti i sve ono između njih. Bitka za unutrašnji mir nije lagana, ali ponekad zaslužujete odmor od svih tih sukoba. Nemojte biti strogi prema sebi, prihvatite se i ljubav će se pojaviti.

 

2. Ograda

Ako primetite ogradu, vaša najveća slabost je to što se zatvarate ispred drugih ljudi. To ne znači da nema nade za vas. Ali ako ne riskirate i ne otvorite svoje srce uskoro, možete propustiti mogućnost istinske ljubavi.

Prirodno je da se pokušavate zaštititi ako ste prethodno bili povređeni, ali ako stalno gradite zidove, ne samo da ne dopuštate nikome da vam se približi, nego ni vi ne možete izaći van tih zidova.

Lako je staviti štit, ali može biti jako teško spustiti ga. Započnite s malim koracima. Upoznajte ljude i poduzmite korake koji vam odgovaraju. Ako ne riskirate, nećete dobiti ništa.

 

3. Brod

Vaš je problem što ste postavili jako visoke standarde tako da ih gotovo niko na zemlji ne može zadovoljiti. Važno je znati što želite u ljubavi i ne zadovoljiti se s manje od onoga što zaslužujete, ali kada ste previše strogi, možete propustiti osobu koja ima mnoge druge kvalitete koje vi ne želite videti.

 Nije pogrešno željeti porodicu, neverovatnu karijeru i partnera koji vole iste stvari kao i vi, ali kada ste previše rigorozni s vašim zahtjevima, gubite dodir sa stvarnošću i s onim što predstavlja ljubav.

Naravno, držite se svojih snova i postavite visoke standarde za ljude koji su potencijalni partneri. No imajte na umu da vas ova savršena fantazija može sprečiti da pronađete ljubav koju trebate doživeti.

 

4. Lobanja

Ako je prva stvar koju ste primetili lobanja, vaša briga i anksioznost uništavaju vašu ljubavnu vezu. Možda ste anksiozni ili se previše brinete. Ali u svakom slučaju prekomerna opreznost ne dopušta vam da vidite lepotu života. To uključuje vašu srodnu dušu koja može stajati pored vas.

U redu je biti oprezan, ali kada je u pitanju ljubav, mnogo ćete izgubiti ako samo gledate što sve može poći naopako. Uvek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to vas ne bi trebalo sprečiti da živite svoj život.

Takođe, ne biste trebali sakrivati svoje strahove od svog partnera. Zapravo, kada ste iskreni s njim, možete povećati bliskost.

 

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner